Disable Preloader

Banys de gong + Kundalini Ioga

KUNDALINI IOGA + BANY DE GONGS

 

Proposta per un divendres perfecte. Una oportunitat per fer una immersió meditativa que t’elevarà al màxim!

 

La nostra proposta per un divendres perfecte: fes la classe de IOGA KUNDALUNI i a continuació el BANY DE GONGS per adults. Una oportunitat per fer una immersió meditativa que t'elevarà al màxim.

 

  • 19:30h classe de Ioga Kundalini Classe de Ioga Kundalini, el ioga de la consciència o el de l'energia, ja que té com a objecte despertar l'energia còsmica.
  • 21h Bany de Gongs  Bany de Gong i Bols Tibetans és una teràpia vibracional i de so que produeix harmonia física, mental, emocional i energètica. La curació a través del so és una de les formes més antigues de curació utilitzades per lésser humà. La sonoritat dels instruments, principalment dels gongs, emeten una freqüència vibratòria que mou l'energia, produint un canvi en tu. Aquesta experiència et permet desbloquejar emocions i et genera fluïdesa en l'energia i benestar.

 

 

 

Compra la teva sessió o el Pack a la SHOP ONLINE >>

 

 

APROFITA LA PROMOCIÓ D'INICI DE CURS

Aprofita l’ocasió i gaudeix de les promocions i descomptes per conèixer les propostes d’Holístic Dansart d’aquest curs 22/23:

  • PROMOCIÓ Kundalini a 15€ + Bany de Gong 15€.
  • PROMOCIÓ de MATRÍCULA GRATUÏTA.
  • PROMOCIÓ FAMILIARS DANSART: Si tens fills ballant a Dansart i t'inscrius a les classes regulars d'Holístic tens un 15% de descompte a la quota d'Octubre, Novembre i Desembre!

 

Consulta els HORARIS i com apuntar-te >> AQUÍ

 

 

DATES I SESSIONS DEL PRIMER TRIMESTRE: 30  de setembre, 28 d'octubre, 25 de novembre i 16 de desembre.

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

 

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.