Zona Dancers

SI VOLS INSCRIURE'T A L'ESCOLA COM A NOU ALUMNE/A DANSART O

GESTIONAR EL TEU PERFIL D'ALUMNE/A CAL ACCEDIR A LA ZONA DANCERS

PER ACCEDIR A LA ZONA DANCERS:

  • SI JA ETS ALUMNE/A I SAPS LA TEVA CONTRASENYA: Si vols accedir a l'àrea d'alumnes, has d'estar registrat al web. Si ja saps el teu email i contrasenya: introdueix el teu mail i la contrasenya per accedir-hi.
  • SI ETS ALUMNE/A I ES LA PRIMERA VEGADA QUE VOLS ACCEDIR: Si encara no saps la teva contrasenya, clica el botó OBTENIR CONTRASENYA, posa el mail que ens vas donar a l'escola i t'arribarà per email de seguida! (Si no la reps comprova la safata de spam del teu correu. Un cop accedeixis podràs modificar la teva contrasenya).
  • SI ENCARA NO ETS ALUMNE/A: si no ets alumne/a però vols veure la informació detallada per apuntar-te a l'escola, tallers, etc. cal registrar-se clicant el botó EM VULL REGISTRAR.

NO RECORDES LA CONTRASENYA?

Fes clic al botó OBTENIR CONTRASENYA i introdueix el teu correu electrònic. Ben aviat rebràs una contrasenya per accedir i després podràs canviar-la (si no la reps comprova la safata de spam del teu correu).

NO EXISTEIX EL TEU CORREU ELECTRÒNIC?

Si el sistema et diu que no existeix cap client associat a aquesta adreça de correu electrònic, posa't en contacte amb nosaltres a info@dansart.cat.