HOLÍSTIC

CONNECTA, SENT, FLUEÏX, ALLIBERA I ELEVA'T

 

És un ESPAI DE CREIXEMENT PERSONAL des de la consciència dirigit a aquelles persones que busquen una connexió amb sentit i intenció entre el que fan i un mateix. Propostes de moviment i holístiques que dónen valor amb una mirada diferent de la vida, des de la consciència, des de les emocions, amb creativitat, sensibilitat i des de l’amor.

Coneix els nostres grups regulars i les propostes puntuals. Classes, tallers i experiències amb grans professionals per despertar la consciència, pujar la vibració i sentir el benestar personal a través del moviment del cos, la ment, l'ànima i l'energia.

 

ESTIRAMENTS - IOGA - DANSA CONSCIENT · CREIXEMENT PERSONAL - IOGA KIDS

 

Si ets una dona que t’agrada mirar la vida des d’una altre perspectiva, si tens ganes d’invertir temps de qualitat  en tu, on la pausa sigui per escoltar-te, per descobrir-te, per estimar-te, per cuidar-te i mimar-te, fes-ho a través del moviment conscient i les eines que t’ofereixen els mestres d’Holístic Dansart.

A través de les nostres sessions volem fer-te sentir que la vida és moviment i el moviment és vida des d'una mirada constructiva i sanadora, una mirada intrínseca i expansiva.

 

 

 

 

 

 

El benestar holístic es la cura del nostre SER: COS FÍSIC · COS MENTAL · COS ESPIRITUAL . Som sers complexes i connectats, i el nostre benestar depèn de la salut i l’equilibri de cada una d’aquestes dimensions. A HOLÍSTIC Dansart hi trobaràs propostes de moviment&consciència que faran expandir el teu cos i créixer el teu ser amb consciència a través d’una mirada holística i artística, diferents eines i recursos que t’ofereixen les disciplines del ioga, la dansa conscient, l’estirament conscient, el creixement personal, la sonoterapia i l’art teràpia.  

 

 

 

 

 

 

C O M E & F E E L

 

 

 

 

HOLÍSTIC Dansart és per a tu si vols dedicar-te un temps sense presses per:

 • Enfocar la teva mirada cap a dins i connectar amb el que realment estàs sentint i el que necessites.
 • Perquè et coneguis millor, saps que els canvis sempre són de dins cap a fora.
 • Sentir la satisfacció de dedicar un espai propi i de qualitat.
 • Connectar amb el teu interior per saber triar i actuar en cada moment.
 • Connectar amb altres persones amb qui probablement comparteixes molt més del que creus.
 • Ajudar a focalitzar, treballar l'acceptació, la comprensió, aprendre a deixar anar, confiar i assumir la vida.
 • Reconnectar amb el teu cos, el centre energètic, el teu femení i masculí i la teva intuició.

 

 

 

 

 

CLASSES REGULARS HOLÍSTIC CURS 23-24

 

Aquí tens els horaris d'aquest nou curs 23-24, amb matins, migdies i tardes, classes regulars, tallers i experiències. Vine a provar una classe de prova, descobreix les propostes i professorat, i aprofita les promocions. I si ja ho tens clar, fes la teva inscipció online, accedeix com alumne/a, omple el formulari i acaba el procés fins el final. Ens veiem a classe!

 

 

 

Reserva la teva plaça amb antelació ja que es requereixen mínim d'inscrits per obrir el grup. L'escola els pot modificar d'acord amb l'oferta i demanda durant el curs.

 

 

 

 

APROFITA LA PROMOCIÓ D'INICI DE CURS

 • PROMOCIÓ de MATRÍCULA GRATUÏTA.
 • PROMOCIÓ FAMILIARS DANSART: Si tens fills ballant a Dansart i t'inscrius a classes d'Holístic tens un 15% de descompte a la quota de Novembre i Desembre !
 • PROMOCIÓ SETEMBRE comença ja i paga només ½ quota.

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS OBERTES !

Fulleja els horaris, planifica el teu nou curs i apunta't online, fàcil i ràpid!

Revisa el teu grup, dia i hora, i omple el formulari d'inscripció online amb les teves dades personals, les dades del teu grup de dansa i de la teva tarifa i matrícula.

RECORDA!  al setembre Promo 1/2 quota mensual + matrícula (descompte per alumnes i exalumnes)

Per qualsevol dubte contacta'ns al 647290077 o a info@dansart.cat, a més secretaria oberta de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

 

Inici classes · 18 de setembre

✎ Inscripcions online:  l’1 al 15 de setembre

✌ Atenció al client al 647 29 00 77, info@dansart.cat

✔ Secretaria de dilluns a divendres de 17h a 20h

 

 

COM APUNTAR-SE A LES CLASSES REGULARS :

 • INSCRIPCIONS ONLINE al web dansart.cat
 • Per inscriure't, hauràs de seguir les instruccions que t'expliquem a la zona dancer.
 • Pots fer una classe de prova per 5€ i/o comprar el teu tiquet a secretria.
 • Per consultar preus: si ets alumne/a has d'accedir a ZONA DANCER amb les teves dades (si no recordes, fes clic al botó "OBTENIR CONTRASENYA"). Si ets nou alumne/a a l'escola: cal que et registris a la ZONA DANCER amb un email i una contrasenya (el de l'alumne que es vol apuntar).

 

 

  Vull inscriure'm al curs 23-24! CLICA AQUÍ  

 

 

 

PER APUNTAR-ME A LES ACTIVITATS PUNTUALS:

CURSOS - TALLERS - EXPERIÈNCIES DE CREIXEMENT PERSONAL AMB DIFERENTS PROFESSIONALS

Les incripcions als Tallers són online a través de la shop de dansart.cat. Demana informació sense compromís.

 

   Vull apuntar-me al taller CLICA AQUÍ  

 

 

 

JA CONEIXES L'EQUIP DE PROFESSORAT?

 
 

Et presentem l’ EQUIP de PROFESSORAT d'HOLÍSTIC Dansart professionals que t’ofereixen classes, tallers i experiències per despertar la consciència, pujar la vibració i sentir el benestar personal a través del moviment del cos, la ment, l'ànima i l'energia.

 

 

      

ANNA ÒDENA · Estiraments i Ioga Kids @anodena  ·  ANNA SOLERGIBERT · Ioga i Dansa Conscient @aniyogii  ·  LAIA BURILLO · Creixement Personal @laiaburilloborras 

 

A més comptem amb Experiències i Tallers amb professionals convidats.                    

 

 

SEGUEIX-NOS A @holisticdansart

 

HOLÍSTIC Dansart neix d’una necessitat interior. Una nova aventura per Dansart que vol fer créixer les persones interiorment, amb més consciència i fer pujar la vibració de tota aquella gent disposada a connectar amb ella mateixa i amb aquest nou projecte.


HOLISTIC Dansart és un espai de creixement personal per pujar la teva vibració i connectar amb tu mateix amb la teva espiritualitat, amb el teu cos i la teva energia.

 

Enfocat a totes aquelles persones que tenen ganes de créixer en el seu interior. Que vulguin meditar, respirar i connectar físicament, espiritualment i energèticament. 

 

T’ofereix classes regulars, tallers puntuals, experiències a través de diferents professionals.

Està obert a totes aquelles persones que tinguin ganes de formar part d’aquest projecte, alumnes que vulguin entrar en les disciplines del ioga, meditació, creixement personal, dansa conscient, sonoteràpia i art teràpia.

També ofereix tallers i experiències impartides per professionals que vénen de fora puntualment per compartir els seus coneixements i obrir la nostra saviesa i connectar amb l’espiritualitat. 
 

A través de la proposta d’HOLISTIC aconseguiràs benestar personal, energètic, anímic… i connectaràs amb gent que està en la mateixa vibració que tu. Per tant, estaràs en un entorn còmode i agradable on podràs compartir i créixer la teva espiritualitat.

 

 

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart