Disable Preloader

DANSA TERÀPIA - MOVIMENT CONSCIENT

CLASSES DE DANSA CONSCIENT

 

Holístic Dansart et proposa la Dansa Conscient com una eina més per conèixe't i treballar des de l'interior cap a fora.

La DANSA CONSCIENT et convida a descobrir l'autenticitat del propi moviment. 

Explorarem diferents aproximacions de la Psicologia Transpersonal i de la Dansa Teràpia, per trobar una relació harmoniosa amb les teves emocions, el teu cos, la teva ment i el teu esperit.

 

El moviment et permet relacionar-te amb la vida des de la fluïdesa. Amb aquestes classes, despertaràs la curiositat vers el teu cos i aprendràs diferents tècniques i eines per cultivar un estat de benestar.

 

 

 

 Novetat! Ja està aquí la mestra Andrea Saito. @andrea.saito

Andrea Saito, Artista multidisciplinària i terapeuta.

“Soc una persona molt curiosa, em fascina estar sempre aprenent alguna cosa nova. Em dedico a l'acompanyament creatiu i espiritual, i dirigeixo laboratoris interdisciplinaris per investigar el procés creatiu.
La meva filosofia: l'ésser que comença el viatge cap endins, troba ritme i sentit a la seva experiència de vida. Per mi, les arts expressives són un mitjà que ens permet connectar amb el més profund de la nostra essència, i crec, fidelment, en el poder que tenen per transformar-nos i guiar-nos cap a un viatge més complet i ple de plaer.”

 

Aquest Dissabte 6 de Novembre a les 11h pots venir a provar, fem una sessió gratuïta perquè coneguis la mestra i l'estil que et proposa! 

 

La classe regular és els divendres a les 10h sala Holístic.

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.