Disable Preloader

Et presentem el nou projecte Holístic

L'Anna Òdena ens explica d'on neix i què és la gran novetat: HOLÍSTIC Dansart

 

Anna, explica’ns d'on surt aquest nou projecte?

HOLÍSTIC Dansart neix d’una necessitat interior. Una nova aventura per Dansart que vol fer créixer les persones interiorment, amb més consciència i fer pujar la vibració de tota aquella gent disposada a connectar amb ella mateixa i amb aquest nou projecte.

 

Què és?
HOLISTIC Dansart és un espai de creixement personal per pujar la teva vibració i connectar amb tu mateix amb la teva espiritualitat, amb el teu cos i la teva energia.

 

Per a qui és?

Enfocat a totes aquelles persones que tenen ganes de créixer en el seu interior. Que vulguin meditar, respirar i connectar físicament, espiritualment i energèticament. 

 

Què ofereix HOLÍSTIC Dansart?

T’ofereix classes regulars, tallers puntuals, experiències a través de diferents professionals.

Està obert a totes aquelles persones que tinguin ganes de formar part d’aquest projecte, alumnes que vulguin entrar en les disciplines del ioga kundalini, ioga vinyassa, meditació amb banys de gong, ioga per embarassades, Taitxi txikung, dansa conscient.

També ofereix tallers i experiències impartides per professionals que vénen de fora puntualment per compartir els seus coneixements i obrir la nostra saviesa i connectar amb l’espiritualitat. 
 

Quins beneficis aporta?

A través de la proposta d’HOLISTIC aconseguiràs benestar personal, energètic, anímic… i connectaràs amb gent que està en la mateixa vibració que tu. Per tant, estaràs en un entorn còmode i agradable on podràs compartir i créixer la teva espiritualitat.

 

Més info sobre HOLÍSTIC Dansart fent CLIC >>>

 

Com m'apunto?

Yeps, encara no t'has apuntat? Comencem el 20 setembre!

 

  • INSCRIPCIONS ONLINE al web dansart.cat

  • Per consultar preus: si ets alumne/a has d'accedir a ZONA DANCER amb les teves dades (si no recordes, fes clic al botó "OBTENIR CONTRASENYA"). Si ets nou alumne/a a l'escola: cal que et registris a la ZONA DANCER amb un email i una contrasenya (el de l'alumne que es vol apuntar).

  • Per inscriure't, hauràs de seguir les instruccions que t'expliquem a la zona dancer.

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades. Les inscripcions comencen l’1 de setembre i les classes el 20 de setembre.

 

Vull inscriure'm al curs 21-22! CLIC >>>

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.