Disable Preloader

Et presentem el nou TEAM DANSART

#BallalaVida

Et presentem a l'Ana Clara, mestra de Clàssic, Tai-Txi, Dansa Gold i Tango.

 

Vaig començar a estudiar Dansa Clàssica des de molt petita, primer com un hobby, després em vaig adonar que ballar significava alguna cosa molt més gran en la meva vida i vaig enfocar totes les meves forces en això. Amb 19 anys vaig començar la meva carrera com a ballarina professional.
He integrat el Ballet Argentí de Julio Bocca, realitzant espectacles diversos països d'Europa, Àsia i Amèrica. Més endavant vaig ser integrant de la companyia de dansa de l'Ballet Contemporani de Teatre General San Martín durant gairebé 8 anys. Vaig participar també en espectacles de la companyia independent de dansa de la Directora Laura Roatta i en altres projectes personals d'investigació.
I ja fa gairebé 10 anys que dono classes de dansa clàssica.


En les meves classes intento transmetre una bona tècnica que aporti als alumnes (no importa l'edat) solidesa i confiança en les seves possibilitats físiques, amb constància i paciència, fomentant la creativitat, la sensibilitat musical i l'expressió dels seus sentiments dins de la seva dansa.


Com a intèrpret i com a mestra he conegut diverses tècniques dins de la disciplina de la dansa clàssica i contemporània, també danses tradicionals com el Tango i algunes tècniques orientals de meditació en moviment que m'han ensenyat a transitar la dansa i l'expressió artística des de molt diversos enfocaments. Estic convençuda que totes les tècniques són eines vàlides per a l'expressió de la dansa i de l'artista, tot depèn de les ganes, la dedicació i la convicció que portis al cor. La dansa és per a tothom.

 

 L'Ana Clara serà la mestra dels grups i nivells de:

Clàssic, Puntes, Tai-Txi, Tango (junt amb Gabriel) i Dansa Gold.

 #BallalaVida

 

#BallalaVida

Et presentem la mestra de Hip Hop:

Ballarina i coreògrafa de danses urbanes i dansa contemporània amb llarga formació professional i amb anys experiència docent a centres educatius de tot Catalunya i INEF. La Nadia te una energia inacabable, un cos que parla i transmet al ballar, es  una ballarina del més professional: molt social i aventurera.

Des de ben petita el món de les arts escèniques. Vaig començar fent acrobàcia i llit elàstic de competició durant més de 6 anys. M'encantava anar de cap per avall, però també endinsar-me a la natura i córrer per les muntanyes. Per això, ben aviat vaig combinar la gimnàstica amb l'atletisme, en especial fent cross de muntanya i quan tenia estones lliures m'encantava passar-les ballant. Agafava el radiocassette i creava les meves pròpies coreografies. Era la meva gran passió i la millor manera d'esbargir-me.

Poc després vaig iniciar-me en el món del teatre de carrer amb la companyia Gog i Magog que tenia la seu al meu poble. Amb ells vaig iniciar una formació de circ i teatre i vam començar a fer creacions i actuacions en l'àmbit nacional i internacional.

Des de fa més de deu anys que la dansa, que va començar sent tan sols una afició, és ara un pilar fonamental de la meva vida. Em vaig endinsar en aquest món just després d'acabar la llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Sense adonar-me'n vaig obrir una porta que dia a dia em fa aprendre, descobrir i créixer com a persona. Em fa estar atenta, despertant tots els sentits i m'omple de vida i de coneixements que m'agrada poder compartir. Qui em coneix ja sap que sóc un cul inquiet i que sempre busco temps per fer el que m'agrada.

En l'actualitat, segueixo fent recerca en els diferents llenguatges del moviment, no tan sols com a ballarina, sinó també com a pedagoga; una de les meves altres passions.

 La Nadia serà la mestra de tots els grups i nivells de Hip-Hop de dijous i divendres.

 #BallalaVida

 

 

Et presentem la mestra de Ioga


Sóc

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.