Disable Preloader

Noves classes de Ioga Hatha-Kundalini

HATHA - KUNDALINI IOGA


Sóc Amrita Parvan, visc a la Cerdanya i porto més de 10 anys practicant el ioga, formada en Hatha i Kundalini Ioga, estudiant de Tantra i Numerologia i apassionada de l'Índia i les seves tradicions.

En les meves classes fusiono tots els meus coneixements i experiència per aportar-te una pràctica nutritiva i integral per a totes les dimensions de l'Ésser: física, mental i espiritual.

 

Ioga és connectar amb la teva ànima, la teva essència, a través del cos, la respiració i la consciència, per despertar el teu poder intern, crèixer més enllà de les teves limitacions, mantenir una salut òptima i desfer-te de l'estrès per viure en el present.

 

"El Ioga t'ensenya a viure d'una manera més plena i conscient."

 

A les meves classes hi trobes la pràctica física amb tècniques de respiració, relaxació i meditació que et portaran a un camí d'autoconeixement i transformació per acompanyar-te a crear la vida que vulguis.

Hari Om, @amrita_bazaar

Classe setmanal de IOGA per tots els nivells: dilluns a les 20:30h @dansartcerdanya

 

#BallalaVida

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.