Disable Preloader

Ioga a Dansart, cuida't i entrena.

La millor manera d'acabar el dia!

 

Si ets dels que els agrada acabar el dia regalant-se una estona amb un ritual de benestar i baixar revolucions després de la intensa jornada, per anar a dormir descansant amb plena consciència, els vespres de ioga són teus!

    • DILLUNS 20:30h Dansart · Sala Obel.
    • DIJOUS 20:30h Dansart · Sala Obel.

Amb la pràctica del Ioga treballarem: l'observació de la respiració, els recorreguts mentals del cos físic, visualitzacions guiades, relaxacions conscients, ...

Ptracticarem la integració de postura, respiració i ment. Amb aquesta fusió, controlem els diferents tipus de respiració (pranayamas), contracció o tancaments energètiques de diafragmes i esfínters (bandhas), claus mentals (dristis), i/o connexions, actituds físiques, emocionals (mudras).

OSCAR és el nostre mestre de Ioga amb 15 anys d'experiència, formació i pràctica.

Aprofita i apunta't durant el mes de Gener: tens un 50% de descompte en la matrícula!

 


L'eina essencial tant en la nostra vida com en la nostra pràctica de ioga:

LA RESPIRACIÓ

Les pràctiques amb la respiració ens ajudarán a prendre consciencia de com respirem, a tenir el control de respiració i poder aplicar i sentir com habilita l'espai per aprofundir amb la postura, aprendre a controlar i redirigir el flux (el prana).

Treballarem diferents tipus de respiració que poden ser: equilibrant, vigoritzant, introspectiva o relaxant.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.