Disable Preloader

Dansart, un any més amb La Marató de TV3!

8 Desembre 18.30h: actuació a càrrec del grup Jove i Júnior de Dansart.

L’AUCer col·labora amb La Marató de TV3 amb una acció solidària davant del Campanar de Puigcerdà

L’activitat ‘Omplim l’arbre dels desitjos’ es durà a terme al llarg de dissabte vinent, 8 de desembre. L’avet s’omplirà amb les boles que hi posin els participants

 

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer), en col·laboració amb l’Ajuntament de Puigcerdà, se suma un any més a La Marató de TV3 amb l’acció solidària ‘Omplim l’arbre dels desitjos’, que es durà a terme a davant mateix del Campanar de Puigcerdà.

Aquest dissabte vinent, 8 de desembre, al llarg de tot el dia, l’AUCer organitza una activitat que consistirà en la venda de boles transparents perquè tothom qui hi vulgui col·laborar les ompli, tot escrivint-hi el seu desig, i després les pengi a l’arbre que hi haurà plantat a la mateixa plaça de Santa Maria. A més a més aquest avet, decorat amb les boles i il·luminat, formarà part de la decoració nadalenca de Puigcerdà al llarg de les setmanes següents.

L’acció es completarà amb una actuació a càrrec del grup Jove i Júnior de Dansart (18.30 h.), i una degustació de vi calent i de Cerdans, el dolç propi de la comarca. També hi haurà venda de tasses de Puigcerdà.

 

El 100% de la recaptació assolida es destinará a La Marató, gràcies al fet que més de 20 empreses s’hi han implicat per fer aportacions a l’organització de l’activitat, les quals se sumen a la col·laboració desinteressada d’entitats.

L’horari per col·laborar amb la proposta ‘Omplim l’arbre dels desitjos’ serà de 10.30 a 13.00 h., al matí,  i de 16.00 a 20.00 h a la tarda.

T'esperem aquest Dissabte davant del campanar a les 18h 30!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.