Disable Preloader

Meeting Cerdanya 2020: Intensiu d'aèris

Aro i Teles Aèries, Pole Dance, Ioga, Flexibilitat, Dansa Contemporània i Moviment, sessió de fotos, treball en grup, tot plegat en connexió amb la natura, fan de Meeting Cerdanya una experiència única.

 

L'equip de professores del Meeting Cerdanya, format per professionals de gran qualitat humana i nivell tècnic, ofereixen als participants l'oportunitat d'aprendre noves tècniques en diferents disciplines, aprofundir i ampliar coneixements amb una visió conscient, segura i divertida.


Quatre estudis de aeris, pole dance i dansa estem col·laborant units perquè aquesta propera edició del #MeetingCerdanya sigui tot un èxit tal com ho van ser les edicions anteriors (o més!).

 

  • @amae >>Un projecte que neix després de llargs anys de treball d'estudi i investigació de la mà de la seva fundadora i directora Zelzin Tlahuizo, qui dedica la seva vida a estudiar i combinar diferents disciplines artístic-esportives, entre les quals destaquen Ioga, Contorsió, Dansa, Pole Dance i Aeris (Aro i Teles) entre d'altres, juntament amb la pràctica de la cultura de l' moviment i l'estudi d'arts escèniques.
  • @poledance_seventhsense >>Pole Fitness en estat pur és el que podràs trobar a Seventh Sense Pole Fitness Terrassa. L'staff d'aquest centre de pole treballa molt dur per ser els millors en la seva disciplina i t'ho mostraran al Meeting Cerdanya 2019.
  • @pole_sportdance_viladecans >>Lluitadores incansables, dues dones emprenedores han portat el Pole Dance i els aeris a Viladecans. La seva escola ja és referent del Baix Llobregat, al Meeting les coneixeràs.
  • @dansartcerdanya >>Dansart Cerdanya és un escola de dansa ubicada al centre de Puigcerdà, en ple cor de la Cerdanya.
   Descobreix noves sensacions a través del moviment al Meeting amb els seus tallers coreogràfics.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.