Disable Preloader

Arriba l’estiu més artístic amb Saltatiu

 

Arriba l’estiu més artístic amb Saltatiu és Show

Speak, dance, smile, imagine & enjoy your summer!

Una vegada més l’escola d’idiomes Lingo Language Academy i l’escola de dansa Dansart Cerdanya sumen forces per crear un estiu de qualitat ple d’aprenentatge, valors i diversió pels menuts i no tan menuts. Dues escoles amb 4 aules i 5 professionals implicades en l’intensiu d’estiu més artístic de la comarca.

 

Els saltastiuers s’endinsaran en projectes setmanals amb una temàtica comuna dins de cada àrea de treball: DANCE, ENGLISH, THEATRE, ART & CHILL ZONE. Amb les idees i la creativitat de tots, dissenyem la creació artística final amb una entrega setmanal del vídeo show de record que reflecteix la feina treballada durant la setmana.

 

   

 


Speak, dance, smile, imagine & enjoy your summer de l’1 de juliol al 23 d’agost, 8 setmanes per créixer a individualment i en equip, tant a nivell artístic, lingüístic com personal.

Summer 2K24:

 • Seguim amb els mini Saltastiuers d’I3, els CLOWNS! de 9h a 13h adaptant el treball a l’edat, ritme i capacitat dels infants. Així com, el grup de PAINTERS (I4-I5), ACTORS (1r, 2n i 3r de primària) i DANCERS (4t, 5è i 6è de primària).
 • Després de l’èxit de la passada edició seguim amb la CHILL ZONE un espai dedicat a l’escolta, l’autoestima i a la connexió a través del ioga, massatges, estiraments, sonoteràpia, respiració, meditació… per oferir als nostres saltatiuers eines necessàries pel dia a dia.
 • Promoció especial pels 2 mesos sencers a 480€. Premiem els Saltastiuers que no se’n perden ni una pel treball i esforç realitzat durant les 8 setmanes d’intensiu.
 • Novetat! aquest estiu porta el nou disseny de la samarreta més cool de l’estiu.

 

  VISITA EL NOSTRE WEB AQUÍ  

 

https://www.saltastiuesshow.cat/preshop https://www.saltastiuesshow.cat/preshop

 

 

 

Vols saber més detalls? T’expliquem característiques i curiositats de Saltastiu és SHOW.

 

 • Cada àrea de Saltastiu treballa amb diferents eines per desenvolupar els continguts entorn d'una temàtica comuna. 
 • Els alumnes fan pluja d'idees, dirigeixen, exploren i són els creadors de les seves obres d'art.
 • Dins del bloc ENGLISH comptem amb un munt de propostes: draw, sing, theater, play games, digital learning, telling stories, …
 • A l’àrea de DANCE treballem el moviment principalment amb els següents estils: Hip Hop, Contemporani, Contact, Estiraments, Ioga, Sonoteràpia, Relaxació i Modern Jazz.
 • L’apartat THEATRE és del més creatiu: mímica, teatre, titelles, caracterització i personatges, creació de diàlegs, escenografia, direcció, vestuari, disfresses, maquillatge …
 • En el bloc ART explorem les emocions a través de l’expressió a través de diferents tècniques segons el projecte de la setmana.
 • Els divendres tanquem la setmana amb el VIDEO SHOW mostrant totes les creacions artístiques de cada bloc. Wow! Són increïbles les obres d’art de cada setmana. 
 • També reservem un espai a jocs, activitats d’aigua, gimcanes, tallers, cançons, contes per passar-ho d’allò més bé!

 

El que més destaquem dels nostres Saltastiuers és que la majoria repeteixen any rere any ♡, la seva gran implicació en el treball, la positiva interactuació entre ells i la creativitat artística que omple l’estiu. Tenen moltes ganes de fer, aportar idees i passar-ho molt bé, això es nota en el creixement personal que treballa cada un al llarg de les 8 setmanes.

 

En tots els blocs coincidim en un treball de creixement personal comú: treballem les emocions, els sentiments i els valors, l’expressió, el treball en grup, l’aprenentatge individual, el respecte, la vitalitat i motivació, la creativitat individual, l’empatia, la generositat, l’ajuda, el aprofitar-reciclar i el treball de l’autoconfiança per superar els reptes.

 

  FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ  


   

  

 

A Saltastiu és SHOW sabem que fomentar l'art i la creativitat en els infants és essencial per al desenvolupament cognitiu, emocional i social. Aquestes són algunes de les eines que utilitzem per fer-ho:

Proporcionem un espai creatiu amb 2 escoles i 4 sales equipades amb material necessari especialment per cada activitat.

Animem a l'experimentació, permetent-los que explorin diferents tècniques artístiques i materials, sense preocupar-se pel resultat final. La creativitat floreix quan els nens poden experimentar i descobrir per ells mateixos.

Inspirem la seva imaginació aportant-los recursos, eines i guiatge professionals. I els animem a fer que inventin les seves pròpies històries, personatges i escenaris.

Fem preguntes i reflexions obertes que els facin pensar i treure les seves pròpies conclusions.

Celebrem i valorem les seves creacions mostrant interès en allò que fan, preguntant sobre el seu procés creatiu i el significat darrere de les seves creacions. 

Promovem la col·laboració animant els nens a treballar junts en projectes creatius. Això no només en fomenta la creativitat, sinó que també els ensenya habilitats socials importants com la col·laboració, la comunicació i el treball en equip.

 

Tenim clar que cada nen és diferent, per tant, és crucial ser flexible i adaptar-se a les seves necessitats i preferències. El més important per nosaltres és proporcionar un ambient segur i estimulant que permeti la lliure expressió i exploració creativa.

 

Encarem una nova edició amb les ganes i la il·lusió que ens caracteritzen. 

 

Saltastiu és SHOW i màgia i creativitat al poder.

Speak, dance, smile, imagine & enjoy your summer! #saltastiu24

 

 

 

Apunta’t per mesos o setmanes: de l’1 de juliol al 23 d’agost >>   SHOP AQUÍ  

Intensiu d’estiu creatiu a #Puigcerdà amb anglès, dansa, teatre i art!

4 grups de I3 a 6è treballant el creixement des de l’exploració artística

Inscripcions obertes al web de l’1maig al 21 juny. Consulta per whatts: 647 290 077

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.