Disable Preloader

A LA PRIMAVERA BALLA LA VIDA!

A la primavera balla la vida!

ENTRENA, APRÈN, RIU I COMPARTEIX PER ENLAIRAR-TE AMB DANSART 

 

Amb l’olor de primavera reprenem el trimestre amb molta energia i amb ganes de preparar el gran espectacle de l’escola. A més de totes les activitats per aquest trimestre tant de classes regulars, com espectacles, tallers, celebracions i també preparant la traca final de curs i les activitats d’estiu. Així que estem a tope oferint propostes per tots els gustos, públics i edats.

Si t'agrada ballar, fixa't què és el que encaixa més amb el teu estil o bé aventura't a provar coses noves!

 

 

 

 

 

 

AGENDA DE PRIMAVERA

Estigues atent a tots els esdeveniments que tindrem durant Abril i Maig, aquí tens un resum dels principals, segueix-nos a xarxes per a més detalls:

 

 

POLE DANCE DANSART

Si coneixes l’activitat de POLE DANCE a l’escola ja saps que has d’agendar-te aquestes dates. I sinó, doncs aprofita l’ocasió per provar aquestes dates, ja que ben aviat arriben les classes regulars i setmanals a l’escola. 

Si t’agradaria fer classes regulars i formar part del grup de poleres de la Cerdanya, posa’t en contacte amb nosaltres.

12 i 13 d’ABRIL 

14 i 15 de JUNY

Grup ADULTS i JOVES · DIVENDRES a les 20h

Grup TWEENS · DISSABTE a les 10h

Grup JÚNIORS · DISSABTE a les 11:15h

Grup KIDS · DISSABTE a les 12:30h

 

Inscripcions obertes fins dos dies abans de la sessió. Apunta’t a la Shop Online i reserva la teva plaça amb temps. Els Grups són amb places limitades!

Assisteix al màxim de les classes per fer un treball amb intenció i aprofitar l'aprenentatge al màxim per evolucionar ja que les classes són un cop al mes.

 

 

 

BALLS SOCIALS

BACHATA el ball a ritme llatí
 

 

Si t'agrada aquest estil i vols gaudir del ambientasso:

dijous a les 20.30h: comença des de zero aprenent les bases, els passos i el ritme d’aquest estil de ball. 

dijous a les 21.30h: si ja el practiques i vols millorar i avançar en l'estil.

 

A més places lliures al grup del dijous 20:30h, tenim més nois que noies!


 

 

 

 

 

 

 

LINDY HOP el ball a ritme de swing

 

Si t'agrada aquest estil i vols gaudir del bon ambient:

dimecres a les 20.30h: comença des de zero aprenent les bases, els passos i el ritme d’aquest estil de ball. 

dimecres a les 21.30h: si ja el practiques i vols millorar i avançar en l'estil.

 

Jam de Lindy hop 26 d'abril i 14 de juny a les 21h a l'escola. 

 

ESPECTACLES GRUP JOVE JÚNIOR

S'acosten els espectacles de dansa a càrreg del Grup Jove i Júnior Dansart. Després de treballar fort i ja estem apunt de trepitjar escenaris i amb moltes ganes de que ens vinguis a veure. Obra l'agenda que necessitem públic a l'abril, al maig i a l'estiu:

23 abril a les 18h SANT JORDI a l'espai Campanar
20 abril a les 17h al TEATRE ETC de Vic
29 abril videodansa pel DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA
19 maig a les 19h SHOW ADULTS al Teatre Casino Ceretà


Vine a veure les ballarines i companyes de l'escola: el Grup Jove i Júnior Dansart, ballarines de la companyia juvenil Dansart.

 

 

Segueix la nostra aventura artística a @grupjovedansart

 

 

HOLÍSTIC DANSART

Des de quina perspectiva et mires? T'escoltes i t'observes en tot el teu ser? Prens consciència de cada pas que fas? Fas les coses amb intenció i plenitud?

Coneix les propostes de l'àrea més zen de l'escola: grups regulars i les experiències puntuals. Classes, tallers i experiències amb grans professionals per despertar la consciència, pujar la vibració i sentir el benestar personal a través del moviment del cos, la ment, l'ànima i l'energia.

 

El complement perfecte a la teva activitat diària per treballar cos, ment i ànima amb consciència, valors i creixement personal.


ESTIRAMENTS · HATHA IOGA · IOGA FLOW · IOGA KIDS
DANSA CONSCIENT · CREIXEMENT PERSONAL 

T'acompanyem a les pràctiques amb una mirada constructiva per donar espai a l'autobservació, acomparnyar-te en l'aprenetatge posant atenció a la biomecànica del moviment i de la reeducació postural, amb correccions, consells i suport segons les necessitats de cada un des de l'escolta i el respecte.

 

La llibertat de sentir el cos i les emocions a través de l'escolta activa per l'autoconeixement. Sentir, explorar, alliberar i sanar a través del moviment i així millorar la teva salut i elevar la teva freqüència.

 

 

Seguim fins al 22 de juny amb el curs 22/23, fent el que més ens agrada que es ballar, millorant el nivell dia a dia, però sobretot gaudint de la nostra passió més gran!

 

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @dansartcerdanya

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.