Disable Preloader

GRAN SHOWS DANSART 2024

En marxa el GRAN SHOW 2024!

 

Celebrem la festa del curs 2023-2024 com cada any amb el nostre gran espectacle de dansa!

 

 

19 DE MAIG 2023 al Teatre Casino Ceretà

SHOW INFANTIL  a les 11:30h

SHOW ADULTS a les 19h

 

Els Shows d’enguany són la festa dels remembers musicals, aquells on els peus s’escapen només sentir la música. Sincronitzar la ràdio i ... sentir aquella cançó, ballar, cantar, plorar, riure, emocionar-se, recordar, ... Nosaltres sincornitzem el cos amb la música, per deixar anar les emocions i ballar sense parar, i així enlairar-nos. 

Perquè sentis la dansa i experimentis aquesta sensació de llibertat, explosió, elegància, delicadesa, sensualitat, amistat, diversió i amor que vibra a l'aire quan dansem estem creant un espectacle ple d'emocions que et farà eriçar la pell.

 

 

 

 

 

TEAM DANSART estem treballant intensament totes les coreografies, innovant i gaudint del que més estimem que és la dansa. Tot l'equip de Dansart està posant el millor de si per aconseguir un show de primer nivell. Muntatge, comunicació, direcció, vestuari, maquillatge... molta feina que després veuràs reflectida en una posada en escena que no oblidaràs.

 

Ballarins molta atenció a la nostra comunicació: anirem informant de tots els detalls per mail (així que no oblidis afegir-nos a la llista de contactes per rebre el correu a la safata principal o avina’ns si no ho reps).

Si ets alumne o familiar, entra a la web del show per veure tota la informació actualitzada > www.dansart.cat/show

 

ENTRADES

  >>> A PARTIR DE L'1 DE MAIG <<<  

Compra TIQUET ENTRADES ONLINE a www.codetickets.com

La dansa és solidària! Un cop més l'entrada dels dos shows de Dansart té caràcter benèfic, enguany amb molt d’amor dedicat a una ballarina molt especial de l’escola i la donació per la Fundació Josep Carreras @imparablescontralaleucemia

A més disposem d’un gran equip de professionals per dur a terme els shows, així com l’equip de tècnics, i el reportatge fotogràfic i vídeo de record dels dos shows per tots els alumnes.

A partir de l'1 de maig es poden comprar les entrades de l'espectacle Infantil i Adult a la plataforma. Selecciona el teu show, la teva butaca, carrega a la cistella i procedeix al pagament online fins el final. Rebràs un mail amb la teva entrada, assegura't de descarregar-la per accedir al teatre!

Descompte pels ballarins de l’escola si vols veure l'altre espectacle que no actues, vine a veure els companys! Posa't en contacte amb secretaria de l'escola per aconseguir el codi promocional.

 

No esperis a última hora! Enguany tens de l'1 al 17 de maig per comprar-les. Recorda que no es fan canvis ni reserves!

 

 

 

 

 

 

Les ballarines i creadores tenim moltes ganes de compartir aquest esdeveniment amb tu, perquè quan es comparteix la dansa, ‘el gaudir’ es multiplica!

Desitgem que gaudeixis de la dansa i dels ballarins, tant com nosaltres. Que comenci la tan esperada festa de l’escola!  

 

A més, com sempre, seguirem amb les nostres classes regulars fins a final de Curs a més del que ofereix l’escola. 

  • El curs s’acaba el 21 de juny.

  • Propostes per ballar l’estiu, segueix-nos a @dansartcerdanya

  • Inscripcions pel curs 24/25 al setembre

 
 
 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.