Disable Preloader

ESPECTACLES GRUP JOVE JÚNIOR

Les ballarines del Grup Jove i Júnior Dansart ballen per a tu!

 

Arriba el moment dels espectacles i les nostres ballarines tornen al carrer i als escenaris, no te'n perdis ni un!

Com cada any, entre totes les companyes preparem les nostres creacions amb molta cura, motivació i amor per arribar al cor de tot el públic. Durant tot el curs entrenem la tècnica que ens permet treure el màxim profit del nostre moviment.

Treballar coses noves no sempre és fàcil, podem caure moltes vegades però sempre ens ajudem a aixecar-nos. Posem molta energia en els petits detalls que marquen la diferència per poder oferir coreografies de qualitat de les quals poder estar orgulloses. Ara ens toca sentir-nos realitzades i satisfetes per tot l'esforç i dedicació.

La dansa és com estar a casa, un refugi per cada una de les ballarines. Hi ha qui balla per oblidar i estar present en cada un dels moviments, d'altres qui ballen un desig, una emoció o inclús un record. Ballar és sentir la llibertat de la ment, del cos i l'ànima.

Amb moltes ganes esperem que vinguis a veure'ns per transmetre't tot l'après aquest curs.

 

 

Formar part del Grup Júnior és molt més que ballar. Cada una forma part de l’equip que som i l’energia de totes és reflecteix en la nostra dansa. Per això sempre per sobre de tot, motivació, respecte, humiltat, disciplina, perseverança i amistat

Volem compartir amb tu un tastet d'aquesta passió per la dansa que ens uneix perquè entenem la dansa com una forma de vida que ens aporta felicitat i benestar.

Així que mira l'agenda i vina a veure dansa amb la teva família!

 

 

AGENDA SHOWS GRUP JOVE JÚNIOR:

 

AGENDA SHOWS GRUP JOVE JÚNIOR:

 

⭐ 20 abril a les 17.30hal TEATRE

ETC de Vic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 23 abril a les 18h SANT JORDI a l'espai Campanar i a les 20h JOCS FLORALS d'Alp

 

 

 

 

 

 

 

 

⭐ 28 abril a les 12h VERMUT BALLAT a Meranges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

⭐ 29 abril videodansa pel DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA


 

 

 

 

 

⭐ 19 maig a les 19h SHOW ADULTS al Teatre Casino Ceretà

 

 

 

La dansa ens permet expressar les nostres emocions i ens fa lliures

 

A través del moviment, transmetem el que neix del nostre interior i compartim una experiència multisensorial.

 

Des de Dansart Cerdanya fem èmfasi en la part emocional perquè els nostres alumnes aconsegueixin gaudir de la dansa amb els seus companys i professors aprofitant al màxim els beneficis de la dansa. Ballar és moure's, és compartir, és desconnectar i és un reflexe de part del que portem a dins. Poder compartir això amb tots vosaltres és el motor que ens mou dia a dia.

 

 

Esperem compartir amb tu aquests esdeveniments i tancar un any ple d'emocions com mereixem.

 

 

 


Seguix-nos al perfil d'instagram a @dansartcerdanya i @grupjovedansart

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.