Disable Preloader

Espai per les dones

     ESPAI PER LES DONES    

Crèixer conscientment de manera artística i holística

 

El moviment és vida, des de la mirada conscient i amb el moviment terapèutic.

Si ets una dona que t’agrada mirar la vida des d’una altre perspectiva, si tens ganes d’invertir temps de qualitat  en tu, on la pausa sigui per escoltar-te, per descobrir-te, per estimar-te, per cuidar-te i mimar-te, fes-ho a través del moviment conscient i les eines que t’ofereixen els mestres d’Holístic Dansart.

A través de les nostres classes/sessions volem fer-te sentir que la vida és moviment i el moviment és vida, però no des de l’estrés sinó amb una mirada constructiva i sanadora, una mirada intrínseca i expansiva.

 

 

 

El moviment també és a l’interior. Moviment de l’energia, de les emocions, de les sensacions, dels pensaments, en la vibració,  per així evolucionar i créixer conscientment des de l’amor i des de l’essència del que es cada un. Amb el moviment integral aconseguiràs el benestar i la pau interior. 

Apren a cuidar-te a través del moviment conscient on cada detall està en connexió amb cos, ment i ànima perquè el teu ser vibri en plenitut. L’autocura és un gest sagrat, un moment de connexió amb tu mateixa. Redueix l’estrés, millora l’estat dànim, promou la salut física, enfortir el sistema inmonologic i millora la qualitat de vida.

 

 

El benestar holístic es la cura no sols del cos físic, sinó del nostre ser: COS FÍSIC · COS MENTAL · COS ESPIRITUAL . Som sers complexes i connectats, i el nostre benestar depèn de la salut i l’equilibri de cada una d’aquestes dimensions.

 

 

A HOLÍSTIC Dansart hi trobaràs propostes de moviment&consciència que faran expandir el teu cos i créixer el teu ser amb consciència a través d’una mirada holística i artística, diferents eines i recursos que t’ofereixen les disciplines del ioga, la dansa conscient, l’estirament conscient, el creixement personal, la sonoterapia i l’art teràpia. 

 

 

COME & FEEL

Si formes part de la famiília de ballarins de Dansart, si ens coneixes i tens ganes de provar, si ja estàs ballant a l’escola , aprofita les promocions i complementa la teva activitat diària, esportiva o artística amb les propostes i promocions que t’oferim:

Matrícula gratuïta si t’apuntes a classes @holisticdansart

Mares i pares d'alumnes de Dansart que s'apuntin a @holisticdansart tenen descompte d'un 15% d'octubre a desembre i un 10% per sempre.

 Tarifa plana perquè no paris de ballar! Pots barrejar classes de Dansart i Holístic

 Descomptes si balleu diferents familiars directes a l’escola.

 Bonus de 10 classes si tens un horari irregular i vols anar venint.

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.