Disable Preloader

Novetats a HOLISTIC DANSART

HOLÍSTIC Dansart t'ofereix classes regulars i tallers.

 

És un ESPAI DE CREIXEMENT PERSONAL des de la consciència dirigit a aquelles persones que busquen una connexió amb sentit i intenció entre el que fan i un mateix. Propostes de moviment i holístiques que dónen valor amb una mirada diferent de la vida, des de la consciència, des de les emocions, amb creativitat, sensibilitat i des de l’amor.

Coneix els nostres grups regulars i les propostes puntuals. Classes, tallers i experiències amb grans professionals per despertar la consciència, pujar la vibració i sentir el benestar personal a través del moviment del cos, la ment, l'ànima i l'energia.

 

ESTIRAMENTS - IOGA - DANSA CONSCIENT

CREIXEMENT PERSONAL - IOGA KIDS

 

Desperta la consciència a través del moviment corporal, mental i emocional, desconnecta per connectar, sent i flueix, allibera i eleva't. 

 

 

Nous horaris pel curs 23-24 amb matins, migdies i tardes, classes regulars, tallers i experiències. Vine a provar una classe sense compromís i aprofita les promocions. I si ja ho tens clar, fes la teva inscripció online, accedeix com alumne/a, omple el formulari i acaba el procés fins el final. Ens veiem a classe!

Inici de les classes dilluns 18 de setembre! Reserva la teva plaça amb antelació ja que es requereixen mínim d'inscrits per obrir el grup.

 

APROFITA LA PROMOCIÓ D'INICI DE CURS

  • PROMOCIÓ de MATRÍCULA GRATUÏTA.
  • PROMOCIÓ FAMILIARS DANSART: Si tens fills ballant a Dansart i t'inscrius a classes d'Holístic tens un 15% de descompte a la quotes fins a Desembre !
  • PROMOCIÓ SETEMBRE comença ja i paga només ½ quota.

 

 

A punt per les inscripcions perquè comencis la teva aventura amb Dansart. Tota la informació i detalls de grups, edats, horaris, estils, tarifes i promocions a la nostra pàgina web www.dansart.cat

 

Inici classes · 18 de setembre

✎ Inscripcions online:  l’1 al 15 de setembre

✌ Atenció al client al 647 29 00 77, info@dansart.cat

✔ Secretaria de dilluns a divendres de 17h a 20h

 

INSCRIPCIONS OBERTES ! Fulleja els horaris, planifica el teu nou curs i apunta't online, fàcil i ràpid! Revisa el teu grup, dia i hora, i omple el formulari d'inscripció online amb les teves dades personals, les dades del teu grup de dansa i de la teva tarifa i matrícula.

RECORDA!  al setembre Promo 1/2 quota mensual + matrícula (descompte per alumnes i exalumnes)

Per qualsevol dubte contacta'ns al 647290077 o a info@dansart.cat, a més secretaria oberta de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

 

 


 

 

HOLISTIC Dansart vous propose régulièrement des cours et des ateliers.

 

 

Il s'agit d'un ESPACE DE DÉVELOPPEMENT PERSONNELLE à partir de la conscience destiné aux personnes qui recherchent un lien de sens et d'intention entre ce qu'elles font et elles-mêmes. Mouvement et propositions holistiques qui ajoutent de la valeur avec un regard différent sur la vie, depuis la conscience, depuis les émotions, avec la créativité, la sensibilité et depuis l'amour.

 

Découvrez nos groupes réguliers et nos propositions spécifiques. Cours, ateliers et expériences avec de grands professionnels pour éveiller les consciences, élever votre vibration et ressentir un bien-être personnel à travers le mouvement du corps, de l'esprit, de l'âme et de l'énergie.

 

 

STRETCHING - YOGA - DANSE CONSCIENTE

DÉVELOPPEMENT PERSONNELLE - YOGA KIDS

 

Éveillez la conscience à travers les mouvements du corps, de l'esprit et des émotions, déconnectez-vous pour vous connecter, ressentir et circuler, vous libérer et vous élever.

 

 

 

Nouveaux horaires pour l'année 23-24 avec matinées, midi et après-midi, cours réguliers, ateliers et expériences. Venez essayer un cours sans engagement et profitez des promotions. Et si vous êtes déjà clair, inscrivez-vous en ligne, connectez-vous en tant qu'étudiant, remplissez le formulaire et terminez le processus jusqu'au bout. Rendez-vous en classe!

Début des cours lundi 18 septembre! Réservez votre place à l'avance car un nombre minimum de participants est requis pour ouvrir le groupe.

 

 

PROFITEZ DE LA PROMOTION DE DÉBUT D'ANNÉE

  • PROMOTION D'INSCRIPTION GRATUITE.
  • PROMOTION FAMILLE DANSART: Si vous avez des enfants qui dansent à Dansart et que vous vous inscrivez aux cours holistiques, vous bénéficiez d'un rabais de 15 % sur les frais jusqu'en décembre!
  • LA PROMOTION DE SEPTEMBRE commence maintenant et ne paie que la moitié des frais.

 

Prêt à vous inscrire pour commencer votre aventure avec Dansart. Toutes les informations et détails sur les groupes, âges, horaires, styles, tarifs et promotions sur notre site www.dansart.cat

 

✌ Début des cours · 18 septembre

✎ Inscription online: du 1er au 15 septembre

✌ Service client au 647 29 00 77, info@dansart.cat

✔ Secrétaire du lundi au vendredi de 17h à 20h

 

 

INSCRIPTIONS OUVERTES! Parcourez les horaires, planifiez votre nouveau cours et inscrivez-vous online, facilement et rapidement! Vérifiez votre groupe, le jour et l'heure, et remplissez le formulaire d'inscription en ligne avec vos coordonnées personnelles, les détails de votre groupe de danse ainsi que vos frais et votre inscription.

 

SOUVIENS-TOI! en septembre Promo 1/2 mensualité + inscription (réduction pour étudiants et ex-étudiants)

 

Si vous avez des questions, contactez-nous au 647290077 ou à info@dansart.cat, et le bureau est ouvert du lundi au vendredi de 17h à 20h.

 

 

Si vous avez des questions, contactez-nous par email info@dansart.cat ou whats 647 290 077 et nous serons heureux de vous aider.

Suivez-nous sur le profil Instagram à @holisticdansart

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.