Disable Preloader

NEW! JAM DE LINDY HOP UN COP AL MES

NEW! JAM DE LINDY HOP

 

NOVETAT! Engeguem les JAMS de DANSA i comencem amb Lindy Hop. Engresca’t i vine a ballar!

 

Si tens ganes de conèixer aquest estil de ball, provar, practicar, compartir amb els swingueros et proposem una Jam al mes per retrobar-nos amb els ballarins de la Cerdanya i compartir aquesta passió.

 

Una forma de ballar molt divertida pel moviment tant dinàmic i emocionant.

A més a més, ballar en parella és ideal per desenvolupar habilitats com ara la comunicació, la confiança i el treball en equip.

Si vols divertir-te, fer amics i moure el cos, LINDY HOP és per a tu, vine i posa’t a prova!

 

Agenda't les properes dates:

21 d'abril

19 de maig

16 de juny

 

Coneixes el Lindy Hop?

 

El lindy hop és un ball en parella que té les seves arrels en les danses afroamericanes. Va néixer a Harlem, Nova York, els anys 30, de la mà de la població negra en interpretar la música jazz d'aquell moment, la música swing. El ball de seguida va esdevenir molt popular als Estats Units i es va estendre a tot Europa a través dels espectacles de les companyies professionals, de les pel·lícules i dels soldats americans que participaven en els enfrontaments bèl·lics de l'època. Després d'uns anys en els quals el lindy hop es va quedar a una banda per deixar pas a altres balls, com el rock'n'roll, el ball torna a estar de moda arreu del món, i a Barcelona en particular, on cada dia hi ha més gent que descobreix aquest ball i que s'hi aficiona. Les classes es centren en la connexió amb la parella i la musicalitat.

 

Ens veiem a l’escola! Recorda:

- El divendres 21 d'abril, 19 de maig i 16 de juny a les 20.30h

- L'entrada és gratuïta i oberta a tothom

- Escola Dansart Cerdanya CASINO CERETÀ, Puigcerdà, La Cerdanya

- Ballada de Lindy Hop amb el suport de Bernat i Gemma

 


Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @dansartcerdanya

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.