Disable Preloader

Show Dansart Cerdanya 2023

En marxa el GRAN SHOW 2023!

 

Ja tenim la data i temàtica pel Show Dansart Cerdanya 2023  >>>  14 de maig

Dancer, a l’escola tot l’equip de mestres ja estem en marxa per començar a coreografiar el Gran Show.

Molta atenció a la nostra comunicació: anirem informant de tots els detalls per mail (així que no oblidis afegir-nos a la llista de contactes per rebre el correu a la safata principal o avina’ns si no ho reps).

 

 

 

També a la nostra web hi trobaràs un espai dedicat exclusivament a tota la informació referent al show: dates, vestuari, grups, assaigs, entrades, terminis de pagament…

Tot l’esforç que hi ha darrere: professors, muntatge, comunicació, direcció, secretaria, tècnics de so, llum, fotògrafs, vídeos, xarxes, maquillatge, vestuari, voluntaris, etc. es veurà reflectida en l’art dels ballarins dalt de l’escenari.

 

Desitgem que gaudeixis de la dansa i dels ballarins, tant com nosaltres. Que comenci la tan esperada festa de l’escola! 

 

Feeling Dansart!

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @dansartcerdanya

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.