Disable Preloader

CRÈIXER INTERIORMENT AMB LA DANSA

CONEIXES L’ESSÈNCIA DEL CAMÍ EN LA DANSA?

 

Al ballar ens aventurem a molts aprentatges que ens fan viatjar cap a diferents indrets. Quan som a classe els parlem, els comentem, els integrem i els vivim. Els coneixes?

 

"El viatge de la ballarina"

Des del primer moment que entres a una classe de dansa, reconeixes que hi ha moltes coses que has de descobrir i evolucionar, passant pel cos, per la ment i pel sentiment àlmic. Quantes més hores d’entrenament portes més s’identifiquen aquestes sensacions i al final és converteix en una aventura ballada.

 

 

 

Aquesta aventura ballada forma part del creixement com a persona en els valors de la dansa. Cada ballarina creix interiorment per omplir-se de bones sensacions que la nutreixen d’energia positiva i la eleven en freqüència.

És per això que ja fa temps que el projecte Holístic aporta experiències més intrínseques por posar més atenció a la consciència del creixement interior. Doncs, aquest 2023, fusionem encara més les propostes de Dansart i Holístic.

 

Jove, això va per tu!

 

Conversar i compartir entre ballarines per crèixer intetiorment.

Proposem un taller d’escolta i de reflexió perquè els joves reforcin la seguretat i l’autoestima desde la vessant artística. Aprèn a integrar i viure la dansa com a eina de creixement personal. 2 hores on treballarem la reflexió, l’energia, la consciència i la claredat per vibrar ben alt.

Taller de creixement personal per a ballarines adolescents

 

Experiència holística: 

Dia i hora: 18 de febrer de 17h a 19h

Edat: joves de +11 anys

Durada: 2h

Inscripcions a dansart.cat/shop i secretaria

Guiat per: @laiaburilloborras @anodena

 

Només et cal portar la teva aigua, llibreta i boli.

 

Compra i reserva la teva plaça AQUÍ

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.