Disable Preloader

BANYS DE GONG I CLASSE DE IOGA

BANYS DE GONG I IOGA

El proper divendres 28 d'abril et convidem a gaudir del taller mensual de Bany de Gongs.

El Bany de Gong consisteix en aconseguir un estat de profunda relaxació a través de la completa immersió en el so del Gong. Aconseguiràs una sanació del cos: física, mental i emocional i t'alliberararàs de pensaments i emocions que t'estan bloquejant.

És una experiència de so on hi haurà diferents instruments, principalment els GONGS amb els quals et relaxaràs en profunditat. La sonoritat genera una freqüència vibratòria que mou l'energia, produint un canvi en tu i permet desbloquejar emocions i genera fluïdesa en l'energia i benestar.

 

COM FUNCIONA UN BANY DE GONG?

Tot allò que tenim al nostre voltant està vibrant a una determinada freqüència, tant si ho sentim com si no. Les freqüències de so ens poden afectar a nivell cel·lular, ja que influeixen en com ens sentim i funcionem. Les pràctiques de sanació mitjançant el so com un bany de Gong utilitzen la vibració i la freqüència per ajudar a reduir l'estrès, alterar la consciència i crear una sensació profunda de pau i benestar per a una millor salut.

 

QUINS SÓN ELS BENEFICIS D'UN BANY DE GONG?

Les vibracions sonores emeses pel Gong actuen aclarint els canals de transport dins de la cèl·lula, facilitant el moviment de l'energia a través de la membrana cel·lular. Un bany de Gong és una excel·lent oportunitat per aturar, centrar-se en la respiració, i reequilibrar el sistema nerviós. A mesura que relaxem el nostre sistema nerviós, la pressió arterial i les hormones d'estrès disminueixen, permetent que el sistema immunològic funcioni més eficientment.

 

DATES I SESSIONS DEL SEGON TRIMESTRE:

28 d'abril

26 de maig

 

Compra i reserva la teva sessió AQUÍ

 

 

BANY DE GONG + IOGA KUNDALINI

Si vols disfrutar d'una imersió meditativa que t'elevarà al màxim et proposem venir a la classe de ioga Kudalini prèvia al Bany de Gong.

19:30h Classe de ioga kundalini, el ioga de la consciència o el de l'energia, ja que té com a objectiu despertar l'energia còsmica.

La meditació i la respiració guiada durant una sessió de Kundalini tenen un paper fonamental per aprendre a controlar els nivells d'estrès. Els seus exercicis fan un massatge intern als teixits i òrgans, incrementant la circulació de la limfa i altres fluids del cos. Cada kriya treballa per generar un efecte físic diferent (estimular la glàndula pituitària, augmentar la flexibilitat de la columna vertebral, netejar el fetge, ajudar el sistema digestiu, equilibrar el sistema nerviós...) però totes treballen a tots els nivells del teu ésser.

21h Sessió de Bany de Gong és una teràpia vibracional i de so que produeix harmonia física, mental, emocional i energètica. La curació a través del so és una de les formes més antigues de curació utilitzades per l'ésser humà.

 

  •  Cada sessió és única, experiència única guiada per @ruthcomellas_balraj
  •  Cal portar la teva estoreta, una manteta i un coixí.

 

Compra i reserva la teva classe de ioga AQUÍ

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.