Disable Preloader

Endinsa't a la Dansa del Ventre. Nou Grup

Ballar et fa la vida més bonica.

Aquest curs 19/20 t'oferim l'oportunitat d'aprendre Dansa del Ventre en classes intensives d'1h30 de durada un dimecres cada mes, durant tot el curs.

Un total de 9 classes al llarg del curs i espectacle final (voluntari!). No et perdis aquesta ocasió!

Contacta'ns i t'informem dels detalls i preus per cada classe intensiva individual i dels descomptes per alumnes actius o si t'inscrius a tot el segon i tercer trimestre!

PRÒXIMES DATES CONFIRMADES - 2N TRIMESTRE:

  • Master-Class nivell 0: Dimecres 18 de Setembre a les 20:30h.
  • Primera sessió: Dimecres 9 d'Octubre a les 20:30h.
  • Segona sessió: Dimecres 6 de Novembre a les 20:30h.
  • Tercera sessió: Dimecres 11 de Desembre a les 20:30h.
  • 4ª: Dimecres 29 de GENER a les 20:30h.
  • 5ª: Dimecres 26 de FEBRER a les 20:30h.
  • 6ª: Dimecres 25 de MARÇ a les 20:30h.

DESCOBREIX UN MÓN PLE DE PODER PER A LA DONA.

"Fa més de 15 anys em vaig iniciar a la Dansa del Ventre, descobrint en ella un nou món ple de poder per a la dona.

Tot va començar a una petita escola del meu barri, prenent-m'ho amb molta calma. Un temps dedicat exclusivament a mi mateixa, a connectar amb el meu cos des del respecte i l'estima. Es tractava d'assignar a l'agenda una estona per a descobrir nous moviments (impensables fins aleshores), dominar el meu cos per parts, aconseguir unir els moviments fins a formar coreografies... Al principi, tot són nous reptes i descoordinació, però quan tot es va endreçant, en vols més i més.

Vaig probar vàries escoles i professores fins a crear vincles amb un grup que van anar més enllà de classe. Juntes vam començar a fer les primeres actuacions professionals i l'emoció i passió per la dansa era més gran.

Vull expressar a través del cos i m'agradaria compartir-ho amb tu.  Uneix-te al nostre grup de Dansa del Ventre de Dansart Cerdanya. "

Silvine.

Ballar em va ajudar a crear espais físics i mentals per cuidar-me, a desconnectar del món per a trobar-me amb mi mateixa, a tenir força per fer front a grans canvis en el meu camí, a sentir que amb esforç puc aconseguir el que em proposi, a sentir-me lliure i a fer la vida més bonica.

 

 

 

Si t'interessa pregunta'ns detalls i confirma la teva inscripció amb secretaria de l'escola, contactans directament, passa per secretaria aquesta tarda: 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.