Disable Preloader

ESPECTACLES GRUP JOVE I JÚNIOR

GRUP JOVE I JÚNIOR A L'ESCENARI

 

Les ballarines del Grup Jove i Júnior Dansart volen ballar per a tu!

 

Formar part del Grup Júnior és molt més que ballar. Cada una forma part de l’equip que som i l’energia de totes és reflecteix en la nostra dansa. Per això sempre per sobre de tot, motivació, respecte, humiltat, disciplina, perseverança i amistat

Volem compartir amb tu un tastet d'aquesta pasió per la dansa que ens uneix perquè entenem la dansa com una forma de vida que ens aporta felicitat i benestar.

Així que mira l'agenda i vina a veure dansa amb la teva família!

 

"Tenir un desig, escriure’l, ballar-lo, somiar-lo i amb l’ajuda de tots, amb la força davant els obstacles, amb la valentia i l’esperança aconseguir que el dia a dia estigui ple d’il·lusió."

 

10 de desembre a les 19.15h a la plaça St. Maria de Puigcerdà 

Gaudeix de l'espectacle i suma't a la causa! Un any més ballem per La Marató de Tv3 amb l'activitat organitzada per @aucercerdanya i @puigcerda_cat .

 

18 de desembre a les 18h a l'escola Dansart Cerdanya
Mostra primer trimestre i pica pica per compartir la dansa.

28 de desembre a les 17h a la Residència i a les 19h al Parc de Nadal de Puigcerdà.

 

 

 

La dansa ens permet expressar les nostres emocions i ens fa lliures

 

A través del moviment, transmetem el que neix del nostre interior i compartim una experiència multisensorial.

 

Des de Dansart Cerdanya fem èmfasi en la part emocional perquè els nostres alumnes aconsegueixin gaudir de la dansa amb els seus companys i professors aprofitant al màxim els beneficis de la dansa. Ballar és moure's, és compartir, és desconnectar i és un reflexe de part del que portem a dins. Poder compartir això amb tots vosaltres és el motor que ens mou dia a dia.

 

 

 

Si tens qualsevol consulta contacta’ns per mail info@dansart.cat o whats 647 290 077 i t’atendrem encantades.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @dansartcerdanya i @grupjovedansart

 

 

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.