Disable Preloader

CLASSES DE CREIXEMENT PERSONAL

TALLERS DE CREIXEMENT PERSONAL

 

La proposta d’ HOLISTIC DANSART dels grups de Creixement Personal són per acompanyar-te en el teu autoconeixement, en aprendre nous recursos per viure amb més pau i harmonia en el teu dia a dia, a nivell personal, de relacions, de salut i de propòsit de vida.


Reconnexió, proòsit, abundància, valors, Ho'oponopono, sanació interior i despertar de la consciència.

 

 

En aquests temps de canvis planetaris l'objectiu és la nostra sanació i transformació, convertir-nos en la millor versió de nosaltres mateixos, coneixen's més per crear realitats més harmòniques, viure des d'uns valors que afavoreixin al conjunt i crear entre tots un món millor, amb més pau, igualtat, cooperació, respecte i amor.

 

La decisió de formar part d'aquest canvi és de cadascú de nosaltres i té molt valor, doncs és la unió de tots els canvis individuals el que ens permet avançar més.

Crear el teu propi camí, la vida que realment sents que està connectada amb el teva ànima i propòsit de vida. Un mateix és el propi creador, som creadors.

 

 

 

 

Connectar amb el teu ésser, físicament, mentalment i espritualment, és una capacitat innata que et permet tenir consciència de sentiments, emocions, pensaments i del cos amb el teu jo interior. Aprendre escoltar-te i reconèixe't augmenta el teu estat de consciència interior.

 

 

Classes guiades per Laia Burillo. Eines que t’ajudaràn a crear una nova realitat a la teva vida, per millorar la mentalitat i aprendre a gestionar les emocions i situacions del dia dia.

 

  • DILLUNS a les 9.30h
  • TALLERS DISSABTE 19/11 i 17/12 > de 10h a 13h

 

 

COMPRA la teva PLAÇA AQUÍ

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.