Grup Jove i Júnior Dansart

Si ets una apassionat/da de la dansa, ten's la teva formació i experiència a l'escola per fer-te crèixer com a ballarina.  És l'oportunitat per aprendre, viure i compartir experiències del món de la dansa. 

Grup Jove és una mostra d'esforç, dedicació i passió per la Dansa. Dirigit i coreografiat per Anna Òdena, s'estàn fent un forat en el món de la dansa a la comarca de la Cerdanya i sobretot a Puigcerdà.

El Grup Jove actualment participen en espectacles, shows, esdeveniments, animacions d'aniversaris, comunions i festes vàries.

El Grup Jove i el Grup Júnior som les dues companyies de dansa de l’escola, formades per ballarines i ballarins d’entre 11 i 18 anys d’edat. 
Treballem amb la dansa contemporània i la dansa urbana principalment, ja que la nostra filosofia és nutrir-nos de tot el vocabulari possible que ens aporta el moviment i així enriquir l’essència d’un/una mateix/a, alhora formant un grup de persones en la mateixa sintonía.

Som uns grups creatius, dinàmics, i flexibles alhora de treballar, però el que ens agrada més és aplicar tots aquells valors que la dansa ens pot oferir de cara a una realitat. Convertir tot allò que es veu impossible a través del moviment fa que el Grup Jove i Júnior tinguem una pròpia personalitat.

Perquè tenir sensibilitat, màgia, sutilesa, explosivitat, sentir que et menges el món i ser conscient que amb la dansa pots canviar coses a bé és el que, en el fons, busquem per cada ballarí que passa per aquí.

La nostra filosofia és ballar per donar forma a la millor versió d’un/a mateix/a, com a ballarí/na i persona, així poder compartir-ho amb la resta de persones.