Disable Preloader

EXPERIÈNCIES HOLÍSTIC tastet estiuenc 21

EXPERIÈNCIES HOLÍSTIC DANSART

Aquest estiu t'espera un testet de les propostes del nou espai de creixement personal Holístic.

                                                                 

Experiències HOLÍSTIC >> 15/7

Experiència de creixement personal: "Balla l'ànima"

 

 "FLUEIX COM AIGUA"

 

Primera experiència de creixement personal a través del moviment i la introspecció. Una experiència de 2h30 a cinc sentits i un espai de descoberta d'un mateix per despertar la consciència física, espiritual i mental a través del moviment simple i sutil. Un espai per l'escolta interior, per connectar-se i respirar-se a través de les eines que es proposen i així desarrollar-se amb pau interior i vibrar alt.

 

 

 

 

 

 

"Amb el moviment del cos, l'aigüa corporal flueix, les cèl·lules vibren i transformes el teu ser."

..........................

 

Experiències HOLÍSTIC >> 22/7

Experiència de creixement personal.

 

 "RE-CONNEXIÓ"

 

Segona experiència de creixement personal a través de diferents tècniques de Kundalini Ioga i meditacions en parella, en grup i en moviment. Una experiència de 2h30 a cinc sentits i un espai de connexió a tots nivells: connexió física, visual i energètica. Connexió amb un mateix, amb la seva ànima i amb el grup amb connexions més profundes i d'altres més sutils. Desconnectar per connectar.

 

 

 

 

"Desconnectar per connectar i reconèixer per connectar."

..........................

 

Consulta les nostres EXPERIÈNCIES AQUÍ i selecciona a quina vols participar i et podràs apuntar fent la compra a la Shop de Dansart.

 

Contacta amb nosaltres per qualsevol consulta i per apuntar-te i et respondrem al més aviat possible.

Seguix-nos al perfil d'instagram a @holisticdansart

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.