DANSART NATURA

Una experiència artística de moviment i connexió amb la naturalesa per explorar la creativitat d'un mateix.

 

 

És una experiència íntegra a 5 sentits. Una experiència de moviment i connexió amb la naturalesa, racons de la nostra comarca, per connectar amb l'interior d'un mateix a través de l'escolta, l'observació i el palpar, per abordar-ho al moviment i així explorar de manera artística la creativitat d'un mateix.            

El moviment simple, natural i propi amb l'essència de les sensacions, per gaudir de la llibertat, del tacte, de les olors, dels sons, del nostre entorn i ballar-ho per alliberar-se, fluir i omplir-se de felicitat.
És un viatge ple d'emocions on l'interior surt a fora per alliberar-se.    

 

NATURALESA · MOVIMENT · CONNEXIÓ

 

Experiència artística a la natura de 4h de taller moviment lliure, creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per descobrir les capacitats sensorials i artístiques de cada una. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.

 

 

TALLERS 2023

 

"Creativitat en l'entorn" : experiència per majors de 12 anys que els agrada ballar, els agrada la natura i volen compartir un experiència única i especial entre elles.

Connecta, sent i balla

Experiència artística a la natura de 4h de taller moviment lliure, creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per descobrir les capacitats sensorials i artístiques de cada una. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.

 

 

 

 

 

 "Dansa en Família" : experiència per pares i mares amb fills/es que els agrada ballar, els agrada la natura i volen compartir un experiència única i especial entre ells.

El fil que ens uneix

Experiència artística a la natura de 4h de taller moviment lliure, creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per treballar i arrelar els vincles afectius entre mare i filla. Un espai de joc per compartir vivències entre una i altre en moments de màgia. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.

 

 

 

 

 

 

 

 "Viatge de sensacions" : experiència per a majors de 16 anys amb ganes provar noves experiències artístiques i retrobar-se en un mateix.

Explorar en llibertat i creativitat a la natura.

Experiència artística a la natura de 4h de taller moviment creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per connectar amb la dansa i la natura a través de la recerca del moviment creatiu. Compartiràs amb el grup l'experiència i les vivències a través del diàleg i el moviment. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.

 

 

 

 

 

 

QUÈ INCLOU CADA EXPERIÈNCIA:

⇒ 3 hores d'experiència amb 2 professores
⇒ Una benvinguda especial
⇒ Una passejada de pau
⇒ Un temps d'introspecció amb una meditació guiada.
⇒ Viatge sensorial dins del bosc, potenciant l'olfacte, l'oïda i el tacte.
⇒ Expresarem el nostre viatge en parelles, explorant diferents eines del partnering i la resonància creativa.⁠
⇒ Un compartir màgic
⇒ Una celebració (inclou snack!)
⇒ Uns records a la natura

⁠Experiència organitzada per  @dansartcerdanya i @holisticdansart amb la col.laboració de les professores @aniitya_ i @anodena .

 

 

Allibera't a través del moviment simple, natural i emocional en un entorn de llibertat i de naturalesa magnífic com el que ens regala la nostra terra.

 

 

 

Per inscriure' a l'experiència Dansart Natura ves a la Shop i selecciona quin taller dels tres vols fer i afegeix-lo a la cistella de la compra. Procedeix a la compra fins el final introduïnt les dades de l'alumne/a que s'apunta el curs, tan si és adult com menor.