DANSART NATURA

Una experìencia artística de moviment i connexió amb la naturalesa per explorar la creativitat d'un mateix.

 

"Balla't a l'aire" :  2 de juliol primera experiència per a majors de 12 anys amb ganes de ballar a la naturalesa i gaudir d'una experiència artística entre amics.

Crear i jugar a la natura.

Experiència artística a la natura de 3h de taller moviment creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per connectar amb la dansa i la natura a través de la recerca del moviment creatiu. Compartiràs amb el grup l'experiència i les vivències a través del diàleg i el moviment. Tindràs el teu propi souvenir elaborat amb les teves mans.

A les 16h a l'entrada del poble de Guils de Cerdanya. Portar aigua i mitjons de recanvi.

 

 

"Dansa en Família" :  9 de juliol segona experiència per a mares i filles que els agrada ballar, volen compartir un experiència única i especial entre elles dues.

"El fil que ens uneix."

Experiència artística a la natura de 3h de taller moviment creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per treballar i arrelar els vincles afectius entre mare i filla. Un espai de joc per compartir vivències entre una i altre en moments de màgia. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.
A les 16h l'entrada del poble de Queixans. Portar aigua, esterilla i mitjons de recanvi.
 
 

 "Connecta't amb l'entorn" :  30 de juliol tercera experiència per a majors de 16 anys amb ganes provar noves experiències artístiques i retrobar-se en un mateix.

Crear artísticament a la natura.

Experiència artística a la natura de 3h de taller moviment creatiu i artístic amb passejada i snack. Una aventura ballada per connectar amb la dansa i la natura a través de la recerca del moviment creatiu. Compartiràs amb el grup l'experiència i les vivències a través del diàleg i el moviment. Tindràs el teu propi regal elaborat amb les teves mans.

A les 16h al refugi de La Feixa. Portar esterilla, aigua i mitjons de recanvi.

 


QUÈ INCLOU CADA EXPERIÈNCIA:

  • 3 hores d'experiència amb 2 professores
  • Una benvinguda especial
  • Una passejada de pau
  • Un temps d'introspecció
  • Despertar del moviment simple
  • Treball del moviment creatiu
  • Un compartir màgic
  • Una celebració (inclou snack!)
  • Uns records a la natura (regal, vídeos i fotos)

 

Allibera't a través del moviment simple, natural i emocional en un entorn de llibertat i de naturalesa magnífic com el que ens regala la nostra terra.

 

 

Per inscriure' a l'experiència Dansart Natura vés a la Shop i selcciona quin taller dels tres vols fer i afegeix-lo a la cistella de la compra. Procedeix a la compra fins el final introduïnt les dades de l'alumne/a que s'apunta el curs, tan si és adult com menor.