Novetat: Torna la Dansa del Ventre!

04/09/2019
Equip Dansart

Dansa oriental curs 19/20 a Dansart: Ballar et fa la vida més bonica.

 

Aquest curs 19/20 t'oferim l'oportunitat d'apendre Dansa del Ventre en classes intensives d'1h30 de durada un dimecres cada mes, durant tot el curs.

Un total de 9 classes al llarg del curs i espectacle final (voluntari!).

No et perdis aquesta ocasió!

>>Contacta'ns i t'informem dels dettals i preus per cada classe intensiva individual i dels descomptes per alumnes actius o si t'inscrius a tot el curs!<<

 

Pròximes dates confirmades - 1r trimestre:

  • Master-Class nivell 0: Dimecres 18 de Setembre a les 20:30h.
  • Primera sessió: Dimecres 9 d'Octubre a les 20:30h.
  • Segona sessió: Dimecres 6 de Novembre a les 20:30h.
  • Tercera sessió: Dimecres 11 de Desembre a les 20:30h.

 

 

Taller intensiu de 1:30h d'iniciació a la Dansa del Ventre:

Dimecres 18/9 a les 20.30h

 

  • Si vols iniciar-te a la Dansa del Ventre, vine al taller intensiu de 1:30h d'iniciació DIMECRES 18 de Setembre a les 20.30h.
  • Imprescindible per unir-te al grup 19/20, ja que començarem a l'Octubre amb nivells 1-2 i una fusió d'estils per a descobrir més enllà.
  • Apunta't ara, demana més info a través del formulari a continuació o per email info@dansart.cat o truca'ns al 647 290 077

 

 

Descobeix un món ple de poder per a la dona.

 

"Fa més de 15 anys em vaig iniciar a la Dansa del Ventre, descobrint en ella un nou món ple de poder per a la dona.

Tot va començar a una petita escola del meu barri, prenent-m'ho amb molta calma. Un temps dedicat exclusivament a mi mateixa, a connectar amb el meu cos des del respecte i l'estima. Es tractava d'assignar a l'agenda una estona per a descobrir nous moviments (impensables fins aleshores), dominar el meu cos per parts, aconseguir unir els moviments fins a formar coreografies... Al principi, tot són nous reptes i descoordinació, però quan tot es va endreçant, en vols més i més.

Vaig probar vàries escoles i professores fins a crear vincles amb un grup que van anar més enllà de classe. Juntes vam començar a fer les primeres actuacions professionals i l'emoció i passió per la dansa era més gran.

Vull expressar a través del cos i m'agradaria compartir-ho amb tu.  Uneix-te al nostre grup de Dansa del Ventre de Dansart Cerdanya. "

Silvine.

 

 

Ballar em va ajudar a crear espais físics i mentals per cuidar-me, a desconnectar del món per a trobar-me amb mi mateixa, a tenir força per fer front a grans canvis en el meu camí, a sentir que amb esforç puc aconseguir el que em proposi, a sentir-me lliure i a fer la vida més bonica.