¡Nou grup! IOGA KUNDALINI

02/11/2016

Ioga dinàmic, energètic, creatiu i espiritual

 

Ets una persona activa i vols treballar cos, ment i energia?

El Kundalini Ioga és un ioga dinàmic, energètic, creatiu i espiritual que desperta i et connecta amb tu mateix on et donarem eines clares i properes per que implementis en el teu dia a dia i milloris el teu benestar.

Aquesta classe està enfocada a començar la setmana renovada i carregar piles per anar treballar el resta de dies amb energia. Ideal per a professors de l'institut, gent que treballa en oficina, pares i mares després de deixar el nen a l'escola o treballadors abans d'obrir la botiga. T'animes?

 

¿Com és una classe de KUNDALINI IOGA?

En una sessió de kundalini exercitem el cos amb series d’assanes (postures), respirem de forma conscient i terapèutica (pranayames), meditem usant mantres (musicoterapia), exercitem mudres (postures de les mans) i ens relaxem profundament per integrar la feina feta. 

 

Edats i nivells:

No et cal experiència previa. Les classes de kundalini no tenen nivells, i estàn obertes a tothom sigui quina sigui la teva edat o condició física.

 

Apunta't ja i aprofita la promo: 

  • Vine a la classe de prova gratuïta: Dilluns 14 de Novembre 2016 a les 15.30h.
  • Apunta't al curs de IOGA KUNDALINI fins el 18 de Novembre i beneficia't d'una promoció especial. T'informem a l'escola!

 *No acumulable a altres promos.

 

Coneixes a la nostra mestra de IOGA KUNDALINI? 

La NOE, professional de la comunicació que descobreix la seva vocació com a professora de ioga ara fa 10 anys, ha estudiat kundalini a Barcelona i a França i és professora certificada a nivell nacional i internacional per adults, embaraçades i ioga per a nens. Fa 5 anys crea un projecte propi de ioga per a empreses: PROIOGA, que actualment és també una plataforma de ioga online, ioga a l’escola i de la modalitat de supioga (ioga sobre l’aigua amb planxes de paddle sup, una experiència de ioga amb unió total amb la naturalesa).
 
Respectant la puresa del ioga i la seva integritat original, en aquests temps on hi ha més tipus de ioga a occident que a orient .., la Noe aposta per comunicar de forma entenedora i pragmàtica aquesta eficaç tècnica que tant li ha canviat la vida. 
 
Si t'interessa gaudir del Kundalini Ioga, pots reservar la teva plaça omplint el següent formulari: