Ioga a Dansart

18/09/2019
Equip Dansart

Curs 19/20: sessions de matí o vespre, tu tries!

 

NOVETAT! Sessions de ioga al matí o al vespre, què prefereixes?

MATINS:

Si ets dels que prefereix una sessió matutina per començar el dia amb energia nova per arrancar amb forces, aquestes sessions de ioga ben d'hora són ideals per a tu. El Ioga matutí ha arribat a Puigcerdà!

    • DIMECRES 8h Dansart · Sala Obel.
    • DIVENDRES 8h Dansart · Sala Obel.

VESPRES:

Si ets dels que els agrada acabar el dia regalant-se una estona amb un ritual de benestar i baixar revolucions després de la intensa jornada, per anar a dormir descansant amb plena consciència, els vespres de ioga són teus!

    • DILLUNS 20:30h Dansart · Sala Obel.
    • DIJOUS 20:30h Dansart · Sala Obel.

Amb la pràctica del Ioga Nidra treballarem: l'observació de la respiració, els recorreguts mentals del cos físic, visualitzacions guiades, relaxacions conscients,...

Ptracticarem la integració de postura, respiració i ment. Amb aquesta fusió, controlem els diferents tipus de respiració (pranayamas), contracció o tancaments energètiques de diafragmes i esfínters (bandhas), claus mentals (dristis), i/o connexions, actituds físiques, emocionals (mudras).

OSCAR, mestre de Ioga amb 15 anys d'experiència, formació i pràctica.


L'eina essencial tant en la nostra vida com en la nostra pràctica de ioga:

LA RESPIRACIÓ

Les pràctiques amb la respiració ens ajudarán a prendre consciencia de com respirem, a tenir el control de respiració i poder aplicar i sentir com habilita l'espai per aprofundir amb la postura, aprendre a controlar i redirigir el flux (el prana).

Treballarem diferents tipus de respiració que poden ser: equilibrant, vigoritzant, introspectiva o relaxant.

 


DANSART CERDANYA

Escola de dansa i moviment
 
Rbla. Josep M. Martí, 2 (Casino Ceretà)
17520 Puigcerdà