Descobreix Meeting Cerdanya 2020

19/02/2020
Equip Dansart

3 dies plens de dansa, aèris, pole, natura i molta Cerdanya!

 

Aro i Teles Aèries, Pole Dance, Ioga, Flexibilitat, Dansa Contemporània i Moviment, sessió de fotos, treball en grup, tot plegat en connexió amb la natura, fan de Meeting Cerdanya una experiència única.

 

L'equip de professores del Meeting Cerdanya, format per professionals de gran qualitat humana i nivell tècnic, ofereixen als participants l'oportunitat d'aprendre noves tècniques en diferents disciplines, aprofundir i ampliar coneixements amb una visió conscient, segura i divertida.


Quatre estudis de aeris, pole dance i dansa estem col·laborant units perquè aquesta propera edició del #MeetingCerdanya sigui tot un èxit tal com ho van ser les edicions anteriors (o més!).

 

  • @amae >>Un projecte que neix després de llargs anys de treball d'estudi i investigació de la mà de la seva fundadora i directora Zelzin Tlahuizo, qui dedica la seva vida a estudiar i combinar diferents disciplines artístic-esportives, entre les quals destaquen Ioga, Contorsió, Dansa, Pole Dance i Aeris (Aro i Teles) entre d'altres, juntament amb la pràctica de la cultura de l' moviment i l'estudi d'arts escèniques.
  • @poledance_seventhsense >>Pole Fitness en estat pur és el que podràs trobar a Seventh Sense Pole Fitness Terrassa. L'staff d'aquest centre de pole treballa molt dur per ser els millors en la seva disciplina i t'ho mostraran al Meeting Cerdanya 2019.
  • @pole_sportdance_viladecans >>Lluitadores incansables, dues dones emprenedores han portat el Pole Dance i els aeris a Viladecans. La seva escola ja és referent del Baix Llobregat, al Meeting les coneixeràs.
  • @dansartcerdanya >>Dansart Cerdanya és un escola de dansa ubicada al centre de Puigcerdà, en ple cor de la Cerdanya.
   Descobreix noves sensacions a través del moviment al Meeting amb els seus tallers coreogràfics. 💥 #volaambDansart 🦋

 

 

Aro, tela, pole dance, dansa, flexibilitat, mobilitat, ioga a l'aire lliure, slackline, excursions, aeris a la muntanya amb photoshooting, piscina i tallers sobre alimentació.

 

 On?

A la casa rural @Ridolaina, en ple cor de la Cerdanya.


Quan és la propera?

1, 2 i 3 de Maig 2020.


Què inclou?

3 dies i 2 nits d'allotjament a pensió completa (esmorzar, dinar i sopar). + Transport anada i tornada des de Barcelona i Terrassa fins @ridolaina. + Tots els tallers (més de 12 hores de tallers d'Aro, teles, dansa, Pole Dance) i totes activitats del #MeetingCerdanya (Ioga, excursions, photoshoting a la muntanya, pràctica d'aeris en la naturalesa, slackline, i alguna sorpresa més ...).

 

 

Aprofita la promo fins el 29 de Març!

 • Promo EarlyBird! >> Realitzant el pagament abans del 29 de Març: 320 €
 • Valor Regular >> Realitzant el pagament després del 29 de Març: 350 €

 

 

Et perdràs el #MeetingCerdanya 2020? Places limitades, no esperis i reserva ja la teva plaça!

Instagram: @MeetingCerdanya

Correu electrònic: meetingCerdanya@gmail.com

WhatsApp: 663.356.255

Segueix-nos a @MeetingCerdanya per mantenir-te informat/da.