Descobreix Meeting Cerdanya 2019

29/03/2019
Anna Òdena

4 dies plens de dansa, aèris, pole, natura i molta Cerdanya!

 

Aquest estiu Dansart Cerdanya se suma a un gran projecte artístic a la comarca: la segona edició de Meeting Cerdanya i en formem part quatre organitzadors de luxe!
Quatre estudis de dansa, aeris i pole dance estem col·laborant units perquè aquesta segona edició del #MeetingCerdanya sigui tot un èxit tal com ho va ser l'edició anterior (o més!).

  • @b_polemic >>Un projecte social per l'apoderament de la dona a través de la pràctica del pole dance i disciplines aèries?
    Això és B-Polemic i ens aportarán grans especialistes en aeris al Meeting 
  • @dansartcerdanya >>Dansart Cerdanya és un escola de dansa ubicada al centre de Puigcerdà, en ple cor de la Cerdanya.
    Les seves excel·lents professores de ball de gran nivell tècnic ens farán descobrir nous tipus de moviment al Meeting amb els seus tallers coreográfics.
  • @poledance_seventhsense >>Pole Fitness en estat pur és el que podràs trobar a Seventh Sense Pole Fitness Terrassa. L'staff d'aquest centre de pole treballa molt dur per ser els millors en la seva disciplina i t'ho mostraran al Meeting Cerdanya 2019.
  • @pole_sportdance_viladecans >>Lluitadores incansables, dues dones emprenedores han portat el Pole Dance i els aeris a Viladecans. La seva escola ja és referent del Baix Llobregat, al Meeting les coneixeràs.

 

 

 

Aro, tela, pole dance, dansa, flexibilitat, mobilitat, ioga a l'aire lliure, slackline, excursions, aeris a la muntanya amb photoshooting, piscina i tallers sobre alimentació.

 

 On?

A @Ridolaina, en ple cor de la Cerdanya.


Quan?

Del 15 al 18 d'Agost de el 2019.


Què inclou?

4 dies i 3 nits d'allotjament a pensió completa (esmorzar, dinar i sopar). + Transport anada i tornada des de Barcelona, Terrassa i Puigcerdà fins @ridolaina. + Tots els tallers (més de 16 hores de tallers d'Aro, teles, dansa, Pole Dance) i totes activitats del #MeetingCerdanya (Ioga, excursions, photoshoting a la muntanya, pràctica d'aeris en la naturalesa, slackline, i alguna sorpresa més ...).

 

 

Aprofita la promo fins el 15 de Maig!

  • Promo EarlyBird! >> Si ets alumna d'un dels 4 estudis organitzadors realitzant el pagament abans del 15 de Maig 375 € (No Alumnes 400 €).
  • Regular si ets alumna d'un dels 4 estudis organitzadors realitzant el pagament després del 15 de Maig 400 € (No alumnes 425 €)

 

 

Et perdràs el #MeetingCerdanya 2019? Places limitades, no esperis i reserva ja la teva plaça!

Instagram: @MeetingCerdanya

Correu electrònic: meetingCerdanya@gmail.com

WhatsApp: 663.356.255

Segueix-nos a @MeetingCerdanya per mantenir-te informat/da.