Descobeix un nou món ple de poder per a la dona.

04/09/2017

Taller intensiu de 2h d'iniciació a la Dansa del Ventre. Dimecres 20/9 a les 20.30h

Fa més de 15 anys em vaig iniciar a la Dansa del Ventre, descobrint en ella un nou món ple de poder per a la dona.

Tot va començar a una petita escola del meu barri i prenent-m'ho amb molta calma. Un temps dedicat exclusivament a mi mateixa, a connectar amb el meu cos des del respecte i l'estima. Es tractava d'assignar a l'agenda una estona per a descobrir nous moviments (impensables fins aleshores), dominar el meu cos per parts, aconseguir unir els moviments fins a formar coreografies... Al principi, tot són nous reptes i descoordinació, però quan tot es va endreçant, en vols més i més.

 

   


Vaig probar vàries escoles i professores fins a crear vincles amb un grup que van anar més enllà de classe.

Juntes vam començar a fer les primeres actuacions professionals i l'emoció i passió per la dansa era més gran.

 

Ballar em va ajudar a crear espais físics i mentals per cuidar-me, a desconnectar del món per a trobar-me amb mi mateixa, a tenir força per fer front a grans canvis en el meu camí, a sentir que amb esforç puc aconseguir el que em proposi, a sentir-me lliure i a fer la vida més bonica.


Vull expressar a través del cos i m'agradaria compartir-ho amb tu.  Uneix-te al nostre grup de Dansa del Ventre de Dansart Cerdanya. 

Silvine.

 


 

  • Si vols iniciar-te a la Dansa del Ventre, vine al taller intensiu de 2 hores d'iniciació DIMECRES 20 de Setembre a les 20.30h.
  • Imprescindible per unir-te al grup 17/18, ja que començarem a l'Octubre amb nivell 2 i una fusió d'estils per a descobrir més enllà.
  • Apunta't ara, demana més info a través del formulari a continuació o per email info@dansart.cat o truca'ns al 647 290 077