Comença el POLE DANCE

08/10/2019

NOVETAT: Per Kids i Adults a Dansart Cerdanya

 

Atenció POLE DANCERS de Puigcerdà i voltants!

NoVeTaT!

De la mà de la professional dels aèris i de la flexibilitat: @zelzintm, inaugurem un projecte amb el que volem apropar la disciplina del Pole Dance a la Cerdanya.

Així doncs, inaugurem 2 grups de POLE a la sala Obel preparada amb tot l'equipament, el material necessari i les 4 barres per empendre aquesta nova disciplina a l'escola de forma continuada. Ja tenim les dates per les pròximes classes!

 

 

Aquest primer trimestre de curs, apunta't al POLE. Per organitzar bé els grups, cal que contactis amb secretaria l'abans possible per confirmar la teva inscripció: 647 290 077 info@dansart.cat

    • Divendres 25 d'Octubre.
    • Divendres 8 de Novembre.
    • Divendres 29 de Novembre.

*Aquestes són les dates confirmades del primer trimestre, subscriu-te aquí i estigues atent/a a les dates del segon i tercer trimestre.

 

 

Aquests són els horaris, farem 2 grups per edats, apunta't!

    • KIDS: A les 19h, classe d'1 hora.
    • ADULTS: A les 20h, classe d'1 hora 30 minuts.

 

 

Ja t'ho has reservat a l'agenda?

 

MESTRA: @zelzintm,  gran profesional de la flexibilitat i pole dance en diverses escoles de Barcelona, directora de la gran trobada d'aèris semestral a la Cerdanya @meetingcerdanya.

P.D. Si tens ganes de més i vols endinsar-te en les diverses disciplines aèries, després del gran èxit de les 2 primeres edicions, torna Meeting Cerdanya de Tardor. Queden les últimes 3 places per assistir, més informació i contacte al Instagram @meetingcerdanya. 

 


Si t'interessa pregunta'ns detalls i confirma la teva inscripció amb secretaria de l'escola, contactans directament, passa per secretaria aquesta tarda o a través del formulari: