Qui som?

Anna Òdena des de jove va sentir i es va volcar en la dansa, el que ha estat durant tants anys la seva formació i experimentació representa ara la seva font de vida personal i laboral establert a Puigcerdà, la Cerdanya.

Anna Òdena - Compromesa a promoure la seva passió: LA DANSA, mitjançant la formació, la motivació i l'espectacle.

Està formada professionalment com a Ballarina de dansa contemporània, clàssica, modern-jazz, hip-hop, claqué, dansa espanyola i dansa africana i ha estat component de diverses companyies com: Cobosmika, Ballet Contemporaneo de Burgos, Decapapeus, A corps et sens i Laura Vilar.

   

És actualment directora i professora de Dansart Cerdanya i del Casal d'estiu Saltastiu és Cool, coreògrafa dels Musicals de l'associació de Cerdanya Musicals, Directora artística de varis espectacles de la Cerdanya, professora de dansa del grup de competició de patinatge sobre gel del Club Poliesportiu Puigcerdà i Directora i Coreògrafa del Grup Jove.

L'escola compta amb diferents professors especialitzats en altres estils i modalitats durant el curs i en tallers esporàdics.

 

HipHop - Som  MYG, Marie de Suïssa i Gigi de Barcelona.

Dues professionals del hiphop i del contemporani. A les nostres classes volem transmetre la cultura hiphop des de les seves arrels. Ens inspirem del contemporani per reforçar el nostre hiphop, així poder anar una mica més enllà.

Què busquem i volem transmetre en les nostres classes?

  1. El descobriment del hiphop des de la seva essència mitjançant una investigació i recerca corporal personal, treball coreogràfic i coneixement general dels diferents passos.
  2. Amb la pràctica del freestyle arribar a conèixer i trobar el propi "flow" i la millor manera d’utilitzar-lo.

 myg-dansart-5.jpg myg-dansart-3.jpg myg-dansart.jpg

  

 

ROFESSORS CONVIDATS: Nàdia Pessarodona, Anna Fontanet, Laura Vilar, Diego Sinniger, Esther Confaloniere, Nino, entre d'altres.