Dansart Cerdanya

Dansart Cerdanya es una escola de dansa on trobaràs el teu espai on passar una bona estona i dedicar-te un temps només a tu aprenent diferents estils de dansa.

Des de les primeres classes i cada vegada més intensament, notaràs molts i molts beneficis no tan sols físics sinó psicològics i emocionals. Les clases són d’una hora on fem escalfament, exercicis, córeo, estirament i relaxació. En tot moment t'ajudem i corregim ja que son classes de grups reduïts.

Hi ha danses per a tots els gustos i edats, multitud d’estils que activen el cos i la ment de forma diferent tot aplicant una tècnica pròpia en cada cas.

A Dansart Cerdanya treballem a més a més de la dansa a nivell tècnic, fomentant en tot moment la vessant artística que tothom porta dins i també desde la part educativa, transmetent valors com la disciplina, l'esforç, la superació, la cooperació, la responsabilitat i el respecte. 

A més del curs regular, t'oferim més serveis de dansa:

 
Contacta amb nosaltres per a més informació >> AQUÍ

Consulta aquí els horaris tant d’ ADULTS com INFANTILS. 

Dansart és un centre educatiu de llenguatges artístics basats en el moviment. Un espai per descobrir i desenvolupar la part artística a través del moviment. Un espai de trobada per compartir les inquietuds de la dansa, aprendre a ballar, conèixer professionals, intercanviar i observar com a espectador. Un espai que ofereix diferents estils de dansa que s'adapten als gustos de cada artista. Estigues al día de les últimes notícies, subscriu-te al newsletter AQUI!